0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1)Τι βίσα χρειάζομαι και πόσο κοστίζει;Θέλω να πάω για 75-90 μέρες.2)Πρέπει να φαίνεται όταν θα φτάσω το που θα μένω; Γιατι μετά από 1 μήνα θα θέλω να πάω σε άλλο μέρος την Ταιλάνδης ή να βρώ κάτι καλύτερο/φθηνότερο ή να μην μου αρέσει κάτι στην περιοχή οτιδήποτε.3)Θα πρέπει να φαίνεται και το πότε γυρνάω γιατί εγώ θέλω να τα κλείσω 2 μήνες πρίν τα αεροπορικά και δεν ξέρω πότε μέσα στον ιούλιο θα θέλω φύγω...Μπορεί να φύγω αρχές μπορεί και τέλη ανάλογα πως θα πάει η όλη φάση, αν θα μου τύχει καμία δουλεία απρόοπτη πίσω στην Ελλάδα4)Υπάρχει μήπως κάτι άλλο πολύ βασικό σαν το εάν θα πρέπει να δείξω που θα μένω, που θα πρέπει να ξέρω για να μην βρεθώ προ δυσάρεστων καταστάσεων;
Eυχαριστώ για την άμεση απάντηση.Από την απάντηση κατάλαβα ότι είναι ρίσκο να μην έχω εισιτήριο επιστροφής σωστα;
Πρώτη φορά Ταϊλάνδη και εμείς και γενικά πρώτη φορά εκτός Ευρώπης και ήθελα να εκφράσω μία απορία μου για την Αγιουτάγια. Προτιμότερο θα ήταν να ενοικιάσουμε αμάξι από αεροδρόμιο μόλις επιστρέψουμε από Κράμπι να πάμε για μονοήμερη εκδρομή μετά να επιστρέψουμε αεροδρόμιο να αφήσουμε το αυτοκίνητο και μετά να μπούμε μέσα στην πόλη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή να πάρουμε την συγκοινωνία για να πάμε Αγθιουτάγια. Μας είπα ότι είναι κάπου στις 4 ώρες με την συγκοινωνία και είπαμε να ενοικιάσουμε ένα αμαξάκι μόνο για αυτή την μετακίνηση. Αξίζει η σκέψη μας?Θενκς φορ γιορ τάιμ
καλησπερα και απο μενα!! κλεισαμε με την κοπελα μου για πουκετ 19 αυγουστου με 3 σεπτεμβρη. τωρα ειμαστε σε αναζητηση της περιοχης που θα μεινουμε. Με δεδομενο οτι τις μισες μερες που δεν θα κανουμε μονοημερες με καραβακια (καιρου επιτρεποντως) θα νοικιασουμε αυτοκινητο που θα μου προτείνατε να μεινουμε. Αν θελησουμε να βγουμε κανα δυο βραδια πατονγκ βραδυ θα βρουμε ευκολα να παρκαρουμε αν ερχομαστε απο αλλου; Διαβασα για επικυνδινους μεθυσμενους το βραδυ. Αν προσθεσουμε και το αναποδο της οδηγησης θα ταν προτιμοτερο να χουμε βαση την πατονγκ ωστε να μην χρειαστει να οδηγω νυχτα η να κλεισουμε καπου αλλου πιο ησυχα και να κατεβαινουμε οποτε θελουμε προς πατονγκ; επισης λεμε να μεινουμε ενα βραδυ πιπι μηπως καταφερουμε να δουμε τις τριγυρω παραλιες νωρις το πρωι χωρις κοσμο. ειναι καλη ιδεα η αρκουν οι μονοημερες που γινονται... ποιες αλλες εκδρομες θα μου προτεινατε να κανουμε απαραιτητα και τελος αν γνωριζετε καποιο καλο γραφειο εκει να απευθυνθούμε γι αυτες. Ξερω σας ζαλισα αλλα το περιμενω πως και πως μιας και το πρωτο μας μεγαλο ταξιδι εκτος ευρωπης και καθε μερα μου ερχονται και αλλες ερωτησεις!