0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για το WELCOME PLAZA εχουμε καμμια αναφορα για βρομιες -κατσαριδες και τετοια...?εχουμε κλεισει ..και τωρα ακουσαμε ..διαφορα ....
Σκεφτομαι να παω για καταδυσεις,θα μεινω 7 βραδια.Εχετε να προτεινετε καποιο μερος να παω;θα ηθελα αν γινετε να εχει κ νυχτερινη ζωη.Αν ξερετε να μου πειτε τιμες ξενοδοχειων,αεροπορικα εισητηρια,γενικα το κοστος του ταξιδιου.Επισεις θα ηθελα να μου πει οποιος εχει κανει καταδυσεις τις εμπειριες του κ αν ειδε καρχαριες απο κοντα.Ευχαριστω.
αιστάνομαι
Χαιρετώ την ωραία παρέα..Θα ήθελα την βοήθεια κάποιων πιο έμπειρων μιας και πάω Ταυλάνδη πρώτη φορά ..Έχω φτιάξει ένα ατομικό ταξίδι για 2 (εγώ και η κοπέλα μου ) και προτίμησα το τρίγωνο koh samui - koh phangan-koh tao κι ότι άλλο μπορέσω να επισκεφτώ μέσα με τέλη Αυγούστου.Η διάθεση μας είναι για ξεκούραση πάνω απ΄όλα και να γνωρίσουμε όσα περισσότερα μέρη μπορούμε όσες μέρες μείνουμε εκεί .Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στα παρακάτω ?1. Ποια φαγητά θα ήταν προτιμότερο να αποφύγουμε για τυχόν προβλήματα και ποια θα μου προτείνατε ?3. Πετάω με gulf - 2 ώρες αναμονή στο Μπαχρέιν και ανταπόκριση για Μπανγκόκ.Οι αποσκευές πάνε κατευθείαν στην άλλη πτήση ?4. Από Μπανγκόκ για Σαμούι μέσω bangok airways έχει πολλές πτήσεις καθημερινά.Να κάνω κράτηση από τώρα η όταν φτάσω Μπανγκόκ μήπως για μεγαλύτερη ευελιξία χρόνου ?Συγνώμη αν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου ...Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος ...
Γιατί προσοχή στις σαλάτες ουτοπικέ?