Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 953596 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jojo

• *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ! ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΑΥΛΑΝΔΗ
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 16, 2008, 21:11:34 μμ »
Κατ'εμε,σωστη σκεψη για 3 διανυκτερευσεις Bangkok αρχικα,και μετα ισως ειναι καλη ιδεα να πατε Samui.Εχει λιγο απ'όλα για σας που δεν θελετε χαλασμο Κυριου!!! ;D Το πιο πολυσυχναστο μερος ειναι η Chaweng Beach και μετα η Lamai Beach.Αν θυμηθω (ενεκα μεγαλος ανθρωπος  γαρ ;D) το ξενοδοχειο που ειχα μεινει θα σας το γραψω.Θα βρειτε και παραλιες και αρκετα καλη νυκτερινη ζωη και αρκετες εκδρομες να κανετε.Ειτε οργανωμενες ειτε απο μονοι σας με τα μηχανακια να εξερευνήσετε το νησι.Παντως ενα ειναι το σιγουρο:Θα το μετανιωσετε που πατε μονο για 10-11 μερεςοπου και να πατε τελικα....!!!!

Αποσυνδεδεμένος jojo

• *
Απ: ποιος μπορει να με κατατοπισει
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 16, 2008, 21:18:49 μμ »
Για το που να αλλάξεις χρηματα δες http://www.superrich1965.com/app/index.aspx και κατατοπίσου για τις τοποθεσιες οπου υπαρχουν.Οπως εχω γραψει,εχει μακραν το καλύτερο rate.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
    • Thailand
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 16, 2008, 21:25:32 μμ »
Για το που να αλλάξεις χρηματα δες http://www.superrich1965.com/app/index.aspx και κατατοπίσου για τις τοποθεσιες οπου υπαρχουν.Οπως εχω γραψει,εχει μακραν το καλύτερο rate.

Σήμερα έχει 45.75 το superrich1965  και η Bangkok Bank 45.55

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 16, 2008, 22:14:07 μμ »
οπως ειπε και ο ουτοπικος θα αρωστησετε  και θα ξαναπατε στανταρ.50% μπανγκοκ και 50% νοτο δηλαδη σαμουι η πουκετ ειναι το καλυτερο για πρωτη φορα 8)περαστικα!
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος Arbi

• *
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 16, 2008, 23:07:35 μμ »
Παιδια το ιδιο ισχυει και για 20 μερες? 50% Bangkok KAI 50% Phuket ? η να βαλω και μερικες μέρες Chiang Mai, Chiang Rai και ching Saen ?

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
    • Thailand
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 16, 2008, 23:08:25 μμ »
Up to you.Εγώ θα έβαζα ;)

Αποσυνδεδεμένος rovespieros

• **
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 17, 2008, 09:00:33 πμ »
gia Pattaya to kalitero exchange einai konta sto sxoleio mesa se mia gallery second road lkonta sto V.C. hotel

Σας Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες www.thai.gr TEAM
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 17, 2008, 09:05:08 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Jim

• **
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 17, 2008, 11:49:30 πμ »
και γω λιγες μερουλες βορρα λεει πολυ

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 17, 2008, 12:00:09 μμ »
Παιδια το ιδιο ισχυει και για 20 μερες? 50% Bangkok KAI 50% Phuket ? η να βαλω και μερικες μέρες Chiang Mai, Chiang Rai και ching Saen ?

Εάν πας σε όλα αυτά σε 20 ημέρες, σίγουρα θα γεμίσεις εικόνες και θα γευτείς ένα μεγάλο μέρος από Ταϋλάνδη, αλλά δεν νομίζω ότι θα το απολαύσεις...
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

giotap17455

• Επισκέπτης
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 11:48:36 πμ »
Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Τελικά έκλεισα 16 βράδυα (με πείσατε.. :D) με Qatar για αρχές Φεβρουαρίου.. Ανυπομονώ.. Βέβαια τώρα έχω μπερδευτεί χειρότερα για το που να πάω.. ??? 

Αποσυνδεδεμένος Arbi

• *
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 12:12:14 μμ »
Οσο τα βαζω κάτω τα πράγματα τόσο πιο δύσκολο μου φαίνεται να κάνω ενα πρόγραμμα για 20 μέρες. Οι αποστάσεις είναι πολύ μεγάλες νομίζω για να προλάβει κανείς να δεις και το  Βορρά και τον Νότο. Ασε που όσο ψάχνει κανείς στο Internet ανακαλύπτει και μέρη που αξίζει να επισκευτεί και δραστηριότητες (πχ rafting) που νομίζω ότι δεν πρεπει να χάσει με τίποτα. Ουφ ...

Αποσυνδεδεμένος elefteria

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Thai Massage
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 13:31:44 μμ »
Φιλε Arbi: Αν θες την εμπειρια του rafting, trekking κτλ. και εισαι στο νοτο, σου συνιστω να πας 1-2 μερες στον εθνικο δρυμο Khao Sok, κοντα στο Surat Thani. Εχω παει και ειναι καταπληκτικα.

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 22, 2008, 01:48:26 πμ »
αφηστε το το παλλικαρακι ζαλιστηκε! :Dειπαμε εχεις λιγο χρονο επελεξε βορα η νοτο και απολαυσε τις μερες σου η ταυλανδη ειναι τεραστια αν θες να πας παντου θα σε φαει ο δρομος και θα το χασεις γενικος.την επομενη φορα ;)
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος jojo

• *
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 22, 2008, 04:47:27 πμ »
gia Pattaya to kalitero exchange einai konta sto sxoleio mesa se mia gallery second road lkonta sto V.C. hotel

Σας Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες www.thai.gr TEAM
Στην Pattaya, 2nd road στο τελος που ειναι το συντριβανη,στριβουμε δεξια και πανω,απεναντη απο το super market και  αμεσως μετα τα καταστηματα με τα σακ-βουαγιαζ ειναι 1 μικρο ανταλλακτηριο που συνηθως εχει την καλυτερη τιμη.

Αποσυνδεδεμένος Βαγγελης

• *
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 22, 2008, 12:13:36 μμ »
Αν ειχα λιγοτερο απο δυο βδομαδες θα τις μοιραζα στα δυο.Αν ειχα περισσοτερο, στα τρια.Το που και πως δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια (παντου μια χαρα ειναι) και εξαρταται απο τις προτιμησεις του καθενος.Τσεκαρε τις τιμες, αν βγαλεις το εσωτερικο εισιτηριο μαζι με το διεθνες (περυσι εγω πληρωσα Μπανγκοκ - Τσιανγκ Μαι και επιστροφη, εξηντα ευρω συνολο με Thai, βγαζοντας το απο δω).Oπως σου ειπαν ηδη, θα ξαναπας.