ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ > ΚΑΜΠΟΤΖΗ

Βιζα από καμποτζη

(1/2) > >>

silvi:
Καλησπέρα παιδιά.Γνωρίζετε μήπως πως μπορώ από Καμπότζη να βγάλω δίμηνη βιζα για ταυλανδη ;Είναι καταρχήν δυνατόν και που πρέπει να απευθυνθω;σε ποια πρεσβεια και τι χρειάζεται;τώρα είμαι siem reap,αλλά μάλλον πρέπει να πάω πνομ πενχ.ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Oytopikos:
Ναι πρέπει να πας στην πρωτεύουσα

silvi:
Outopike δεν γνωρίζεις δηλαδή κάτι περισσοτερο;διαδικασίες,διεύθυνση,κλπ;☺

Oytopikos:

--- Παράθεση από: silvi στις Αύγουστος 20, 2015, 07:23:14 πμ ---Outopike δεν γνωρίζεις δηλαδή κάτι περισσοτερο;διαδικασίες,διεύθυνση,κλπ;☺

--- Τέλος παράθεσης ---

Η βίζα κάνει 3 εργάσιμες να βγεί

Εξω από την πρεσβεία θα σας την πέσουν διάφοροι , για να σας βγάλουν βίζα , αν θελετε ρισκάρετε και ίσως βγει πιο σύντομα(δεν το έχω κάνει)

http://virtualglobetrotting.com/map/thai-embassy-3/view/google/   εδώ το προξενείο

mykonos:
καλησπερα και καλο χειμωνα
φέτος παρατήρησα ότι στο αεροδρόμιο στην bangkok δεξιά κατά την άφιξη στα γραφεία έγκρισης visa αεροδρομίου , είχε ταμπέλα που έγραφε visa cambodia , ξέρετε τι και πως ?
μήπως έχετε ιδέα αν θελήσω να πάω με την γυναικα μου δυο μήνες τι πρέπει να κάνω σχετικά με την visa και από που ώστε να προετοιμαστώ κατάλληλα .
καλο βραδυ και καλο ξημερωμα


να ρωτήσω και κάτι ακόμα , σχετικά με την κινητή τηλεφωνία , ο ταϊλανδέζικος αριθμός μου ισχύει εκεί και τα mb μου , η χρειάζεται να πάρω κάρτα τηλεφωνίας από εκεί ?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση