Αποστολέας Θέμα: Πούκετ - επικαιρότητα  (Αναγνώστηκε 13532 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.102 Chrome 85.0.4183.102
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 13, 2020, 22:45:07 μμ »
Θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση κυρίως στους "παλιούς" Patong beach αν εχετε δεί τα τελευταία χρόνια τον "παλιό" Σπύρο Γκ..........λος απο την Αυτραλία.
Τον εχω χάσει απο το 2018  αν και "κατέβαινε"  και στην Bangkok.
Ειμαι πολλύ καλός του φίλος απο το 2012 μετα ξαναειδωθήκαμε το 2014 και 2016 (ζυγά χρόνια  ;)) και απο το 2018 ....παντελώς και ρώτησα στην Patong την Ασφάλεια Αστυνομικούς που τον ξέρανε και δεν τον ειχαν δεί.
Εχω το τηλέφωνό του που μου εδωσε 0420404...... τον εχω πάρει και ειναι απενεργοποιημένο.

Αν ξέρει κανένας αν ζει ο ανθρωπος ειναι καλά;

Δεν θέλω να σας κάνω την καρδιά .......sorry για το video (ψυχοπλακώθηκα) αν και στην Bangkok δούλευα πριν απο τον κοροιδοιό στο γραφείο που ειχε ενας Ολλανδός που τυχαία τον ειχα γνωρίσει το 2015-2016 αρχές (τον ειχα ρωτήσει πως πάνε στην Pattaya σε ενα caffee στο Asok πιο κάτω απο το Terminal 21 Mall που επινα τον coffee μου) οπου τελικά πήγα Pattaya και εκατσα μια ωρα και εφυγα (μεσημέρι).
Αυτός εργάζεται "μαύρα" σε μια Ολλανδική παρακλάδι πολλυεθνικής και "κόλλησε" μαζί μου και αλλον εναν που ειχα μαζί και μας "εχωσε" στην δουλειά του στο γραφείο.
Παντρεμένος με Thailand-έζα μια πολλύ καλή κυρία που εγαζόταν Υγειονομικός και "την εφτιαξε" και αυτήν με τον πιτσιρικά της και τον γιό του που πήγαινεσε College στην Bangkok και πλήρωνε επειδή ηταν ιδιωτικό Αμερικάνικο στα €2,600 /εξάμηνο.
Εχει πάρει permanent visa μόνιμα συν το 2017 "τσίμπησε" και την υπηκοότητα γιατι μάθαινε Thai γλώσσα και αγόρασε απο το 2012 σπίτι στην Bangkok κέντρο το ειχε πάρει στα €60,000.
(δεν μπορώ να δώσω αλλα στοιχεία γιατι εχουμε την Gestapo  ;) την Α.Α.Δ.Ε  >:( μην μας τσιμπήσει γιατι εδω και τρια (3) χρόνια πάω 6/μηνο και εργάζομαι εκεί στο γραφείο του και μετα φεύγω ερχομαι Ελλάδα απο τον υπολογιστή συνδέομαι και δουλεύω).
Εφυγα τον Μάρτιο απο Bangkok και δεν πήγα Phuket /Patong ουτε πουθενά αλλού γιατί μου εληγε και το Διαβατήριο!

PATONG BEACH Phuket July 2020 - pretty devastated (εφιάλτης δεν το πιστεύω Tiger -Illussion κλπ και παραπάνω στην Kathu)

https://www.youtube.com/watch?v=6Wa9O16iWPU





« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 13, 2020, 22:56:46 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος teo

  • **
  • Μηνύματα: 111
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.102 Chrome 85.0.4183.102
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 14, 2020, 08:37:54 πμ »
τον ξερω τον Σπυρο ..μιλησαμε πριν 2μηνες περιπου κ ηταν μια χαρα ...ψαξτον στο φατσοβιβλιο ....εχει λογαριασμο

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.102 Chrome 85.0.4183.102
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 14, 2020, 23:37:55 μμ »
εστειλα pm και σε χιλιο -ευχαριστώ νασαι καλα γιατι "με ετρωγε" τι να κάνει "ο γίγαντας" που με "ξεψαρωσε" στην Patong το 2010 πρώτη φορά που πήγα και δεν εβρισκα ξενοδοχείο παιδια. (τίνγκα ολα και τα "καθαρά" και τα "βρώμικα".......).
Εμεινα τρείς (3) μέρες σε ..........+ συν ενα βραδυ "παραλία" η μάλλον soi........ Bangkla με μια ζέστη Φεβρουάριο μήνα "πρώτη φορά Thailand" απο χιόνια που ειχα φύγει απο εδω "σάλταρα" στην κυριολεξία.
Καλά να πάθω και το ξαναγράφω καλά να πάθω ημουνα αρχι........ολοι μπορουν να συγχωρεθούν εγω οχι καλά να πάθω.
Μου ειχε κάνει μαθήματα μια γκόμενα φιλη στην Aegean που εχω μέχρι αεροφωτογραφίες της Patong τους δρόμους (αυτή πήγαινε καθε χρόνο) και μέχρι που μου ειχε πει βάλε μια φορμα και αλλαξε ρούχα στο αεροπλάνο και βάλε σορτς γιατι εχει φοβερη ζέστη.
Οταν φθάσεις μου ειπε το πρώτο πράγμα που θα κάνει ειναι ενα foot massage να "ξεμπλοκάρει" το πιάσιμο απο το αεροπλάνο κλπ (να ειναι καλά).

Ο "γιγαντας" Σπύρος κορυφη μια βόλτα με πήγε απο Tiger -Taipan .......Hollywood Patong Discotheque με τον Αστυνομικό Διευθυντή και απο τότε "περναγα" free ουτε ουρα στην πόρτα ουτε και face control και "τετοια" συν τα εστιατόρια τα γνήσια Thai.

 ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ποτε δεν εχω καταλάβει αυτήν την ανεξήγητη σταση των Αρχών στην Thailand με τον κοροιδοιό με μόλις 58 νεκρούς απο τον.....Νοέμβριο κάνουν λές και εγιναν Italy -Ukraine .......

Το σχέδιο της κυβέρνησης να ανοίξει εκ νέου παραθεριστικό νησί του Πουκέτ ως μοντέλο υποδοχής ξένων επισκεπτών σταμάτησε, καθώς η χώρα την περασμένη εβδομάδα καταγράφει την πρώτη περίπτωση τοπικής μόλυνσης Covid-19 περισσότερες από 100 ημέρες.
 :( :( :( :( :( :(
Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, Phiphat Ratchakitprakarn, ταξίδεψε στο Phuket για να ζητήσει απόψεις και προτάσεις από κατοίκους της περιοχής σχετικά με τα σχέδια επανέναρξης της επαρχίας σε ξένους τουρίστες.
Η συνεισφορά τους θα υποβληθεί προς εξέταση στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Άμυνας, Gen. Prayut Chan-o-cha,

Tourism and Sports Minister seeks views on Phuket reopening plan

https://www.youtube.com/watch?v=jnkCMPl9qZQ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 14, 2020, 23:42:09 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος YanniF

  • ***
  • Μηνύματα: 442
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • iOS 10.3.4 iOS 10.3.4
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 06, 2020, 02:13:23 πμ »
Τα πολυτελή θέρετρα του Πουκέτ γίνονται εγκαταστάσεις καραντίνας για τους ταξιδιώτες στην Ειδική Τουριστική Visa

Από Caitlin Ashworth 05-10-2020
Η Ταϊλάνδη ανοίγει τις πόρτες της αυτήν την εβδομάδα μετά από απαγόρευση 6 μηνών στους διεθνείς τουρίστες, εξυπηρετώντας εκείνους της νέας ειδικής τουριστικής βίζας που έχουν χρόνο στα χέρια τους και χρήματα για να ξοδέψουν. Το πρώτο γκρουπ θα φτάσει στο Πουκέτ από την Κίνα την Πέμπτη, αλλά όλοι πρέπει να περάσουν από μια υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών και δεν είναι φθηνή στο Πουκέτ.

Οι περισσότερες από τις κρατικές εγκεκριμένες εγκαταστάσεις καραντίνας στο Πουκέτ είναι πολυτελή ξενοδοχεία. Το Senses Resort στο Πουκέτ προσφέρει πακέτα καραντίνας για τις βίλες ιδιωτικής πισίνας ξεκινώντας από 260.000 μπατ και φτάνει τα 590.000 μπατ για μια τετραμελή οικογένεια. Αν και είναι ακριβό, ο ιδιοκτήτης του θέρετρου Suppachoke Laongphet λέει ότι δεν αποφέρει μεγάλο εισόδημα.

"Δεν θα κερδίσουμε πολύ κέρδος από αυτούς τους ειδικούς πελάτες λόγω των σχετικών δαπανών ... Έπρεπε να βρούμε άλλες πηγές εισοδήματος για να υποστηρίξουμε το προσωπικό μας και την τοπική οικονομία."

Έχει γίνει πολλή προετοιμασία για την προετοιμασία του θέρετρου για καραντίνα. Το προσωπικό του θέρετρου εκπαιδεύτηκε σε μέτρα πρόληψης Covid-19, όπως πώς να εντοπίζει μολύνσεις και τι προστατευτικό εξοπλισμό να φορά όταν αλληλεπιδρά με τους επισκέπτες. Το θέρετρο απαλλάχθηκε επίσης από κάποια μαξιλάρια για να διευκολύνει την απολύμανση.

Μόλις απελευθερωθούν οι τουρίστες από την καραντίνα, οι αξιωματούχοι ελπίζουν ότι θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της οικονομίας του Πουκέτ που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ξένους τουρίστες. Πριν από την πανδημία, ο τουρισμός αποτελούσε το 93% των εσόδων του Πουκέτ. Η επαρχία του νησιού βρίσκεται σε κρίση από τη διακοπή των διεθνών ταξιδιών για την αποτροπή της εξάπλωσης του κοροναϊού. Τώρα πάνω από το 70% των επιχειρήσεων του νησιού είναι κλειστές.

Ωστόσο, ορισμένοι λένε ότι το πρόγραμμα Special Tourist Visa δεν θα είναι αρκετό ώστε να σώσει την καταστροφική τουριστική οικονομία της χώρας. Ο Πρόεδρος των Ταξιδιωτικών Ταξιδιωτικών Αντιπροσώπων Vichit Prakobkoson πιέζει να τερματιστεί η καραντίνα 14 ημερών για ξένους τουρίστες που ταξιδεύουν από χώρες που χαρακτηρίζονται ως πολύ χαμηλού κινδύνου εξάπλωσης του Covid-19. Λέει ότι η σκέψη της καραντίνας «αποκρούει» πολλούς πιθανούς τουρίστες.

https://thethaiger.com/news/phuket/phuket-luxury-resorts-become-quarantine-facilities-for-travellers-on-the-special-tourist-visa
Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 06, 2020, 12:42:51 μμ »
Απο 20 Οκτωβρίου και μετα θα αφιχθούν οι πρώτοι Chinese τουρίστες και οι λόγοι της αργοπορίας οπως αναφέρει το δημοσίευμα ειναι "διαδικαστικοί".
Δεν τον βλέπω καλά τον Υπουργό Τουρισμού της Thai ολοι "ψάχνονται" για αποδιοπομπάιο τραγο να ρίξουν ευθύνες γιατι παρακάτω αναφέρετε στο δημοσίευμα οτι η διοργάνωση μεταφοράς των πρώτων Κινέζων τουριστών εχει διοργανωθεί απο το Tourism Authority of Thailand (TAT).
Ενώ ο Phuket Public Health Office (PPHO) Chief Dr Thanit Sermkaew (Ιατρός) εκανε τον "παπια" .......ουδέν σχόλιον.........!
(δεν καταλαβαίνετε τώρα τα shits την οργή του κόσμου θα τα φάνε πρώτα ο Κυβερνήτης του Phuket ,Διευθυντές Δημοσίων Σχέσεων του Βασιλείου κλπ).

Πηγη:
https://www.thansettakij.com/content/451552

Για την Long Stay Visa Special Tourist Visa εχει ιδρυθεί απο το 2001 ειδικός Κρατικός Οργανισμός για ενημερώσεις κλπ με προσυπογραφή Memorandum of Understanding (M0U) μεταξύ των διαφόρων Κρατών.
Πηγη:
http://www.thailongstay.co.th/about.html

Cool -άρετε -Chill out χαλαρώστε και μην μου τους αγριεύετε (οχι τους Thais που ειναι ωραίοι ανθρωποι) ......τους "πορωμένους" θρησκόληπτους που μας τα επέβαλλαν ολα αυτά τα "μέτρα".
Βγήκαν δημοσιεύματα για τον Πρόεδρο Trump μπήκε -βγήκε -οδήγησε κλπ μέχρι τα κακκάρωσε ψευδώς ανακοίνωσαν οι twiter-ράδες και σβήστηκαν τα σχόλια φυσικά.
Βγήκαν οι Britains και αρχισαν τις "γκρίνιες" και αν ο Πρωθυπουργός Borris Johnson οντως εγινε καλά μετα τον κορονοϊό Sars covid-19 που ειχε νοσηλευτεί.
Βγήκαν οι Austrians και εδωσαν στην "δημοσιότητα" οτι αρρώστησαν απο κορονοϊό Sars covid-19  υπάλληλοι του Καγκελάριου Sebastian Kurz γιατί "πολλά εχουν πεί" κατα του Προέδρου Trump........
Πρίν απο καιρό μέχρι το αφεντικό της Europa η Angela Dorothea Merkel μας ανακόινωσαν οτι κόλλησε κορονοϊό Sars covid-19 απο τον Ιατρό της λές και ο Ιατρός πήγε στην Κιγκαλερία για βόλτα και δεν τον φώναξαν.........
Ανώτατοι Εισαγγελικοί Λειτουργοί στα διάφορα Κράτη που ειχαν "προστριβές" κατα του εμπορίου "ουσιών" (τραβα ρουφα ανδριάνα) ειτε παραιτήθηκαν "οικειοθελώς" ειτε πήγαν να μαζέψουν .......ρόδα μυρωδάτα κρίνους ανθές και πασχαλιές.......

Δεν θέλω "τσού" να μου λέτε ειναι το μηνυμα της "πανδημίας" του κορονοϊόυ  Sars covid-19 .....θα μας ακούτε σαν καλά παιδια ,θα μας σέβεσται σε οτι λέμε (βλέπετε τελικά ....η Wuhan ηταν πολλύ κοντά.....) και θα μας τρέμετε σε οτι λέμε.
Τα βλέπουμε.......η μάλλον τα ειδαμε τον Πρόεδρο Trump τον εβαλαν τον εβγαλαν απο το Νοσοκομείο παρα τα οσα δηλωναν οι "δημοσιογράφοι" πήγε -μπήκε -βγήκε απο το γραφείο του ,μέσα -εξω απο το τεθωρακισμένο οχημά του μετα συνοδευτικά.....και "τσούπ" στον "αγώνα" για τα πολιτικά που εχουν στις 3 Νοεμβρίου.
Εδώ στην Ελλάδα μας ταίζουν να καθόμαστε η να ζητιανεύουμε γιατι οι πάντες εχουν "καταλάβει" .......δεν υπάρχει ανθρωπος που να μην εχει καταλάβει "τι πάιζει". ;)
Απλά εχω να προσθέσω οτι στο τέλος της κρίσης (θρησκειολογική με πρόσχημα την οικονομία) δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι! (εχει ακομα "αρκετό" δρόμο).
 :)Κάθε "κατεργάρης" στον "παγκο" του! :)

E.....ρε "γλέντια" που ερχονται......!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=v82QEvnX2Pw&list=RDv82QEvnX2Pw&start_radio=1


« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 06, 2020, 12:45:50 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος android

  • ***
  • Μηνύματα: 254
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 06, 2020, 16:27:45 μμ »
Δεν φταίει το Πουκέτ και οι κυβερνώντες του. Το νησί βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, αυτό μαθαίνω από γνωστούς και γνωστές εκεί. Θα έκαναν τα πάντα ώστε να δεχθούν όσο το δυνατόν το συντομότερο τουρίστες, μήπως και ξεφύγουν από το τέλμα.

Είναι τεράστιο το μπέρδεμα με τα γραφειοκρατικά της συγκεκριμένης "ειδικής βίζας". Επιτηδευμένα, εννοείται.

Όχι μόνο τα έγγραφα των πτήσεων προς το νησί, αλλά κυρίως το χαρτομάνι για όλα τα υπόλοιπα, ζητάνε τόσα πράγματα επίτηδες ώστε να αποτύχει σίγουρα το "πλάνο" και ίσως να εγκαταληφθεί σύντομα, ως μη λειτουργικό.

Δεν αφορά μόνο την Ταϋλάνδη το συγκεκρίμενο, το digital passport ή biometric passport ή όπως αλλιώς το βαφτίσουν τελικά, αφορά τον τουρισμό παγκοσμίως, στην (μετά)κορώνα εποχή. Θα θεσπιστεί στο μέλλον ως μόνη λύση για να ταξιδέψει κάποιος. Ήρθαν για να μείνουν, λοιπόν, όλα αυτά τα γραφειοκρατικά μπερδέματα, ώστε να ωθηθεί ο κόσμος όλος προς το νέο "ασφαλές" passport, για να μπορεί να κινηθεί ελεύθερα.

Θα πάρει χρόνο όλο αυτό το μπέρδεμα, εμείς απλώς παρακολουθούμε τα επεισόδια του σήριαλ. Σήμερα, ας πούμε, αργούν να προσγειωθούν τάχα τα αεροπλάνα στο Πουκέτ με τους πολυπόθητους τουρίστες έπειτα από τόσους μήνες γενικής απαγόρευσης, αύριο ίσως αποφασιστεί σε μια νύχτα να εγκαταληφθεί το συγκεκριμένο πλάνο, μεθαύριο ίσως να έρθει το υποχρεωτικό τσιπ για οποιαδήποτε -ακόμη κι εγχώρια- μετακίνηση και λοιπά και λοιπά.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 06, 2020, 22:56:47 μμ »
Καταλαβαίνουν αυτοί οι Mujahideen brothers από chips-biometrics κλπ. αφού τα βλέπουμε η μάλλον τα «καταλαβαίνουμε» με €5 σήμερα αν δώσεις στον άλλον ξαναβαφτίζεται όχι δεν θα βάλει και στον……. chips-biometrics.
Σαν ουδέτερος παρατηρητής να σου γράψω πρώτοι ποιοι θα βάλουν chips-biometrics;
Όλοι οι άνεργοι και Δημόσιοι υπάλληλοι με Συνταξιούχους…..για να πληρώνονται….! ;)
Άστο καλά τα γράφεις αλλά …….μην μου τους αγριεύεις όμως γιατί έχουνε σκοτωθεί και μεταξύ τους μετα από μια πώληση τεράστιου οικοπέδου ιδιοκτησίας Εθνικής και μετά ιδιοκτησίας Αστικά Ακίνητα Κράτους οπου προχθές ο ειδικής καταγωγής Υπουργός Οικονομικών Σταικούρας τους τα «πούλησε» εναντι €12,500.000. ;)
Αμα Google-άρετε οικόπεδο Λ Ποσειδώνος -Τερψιχόρης θα «καταλάβετε»…..!
Τέλος πάντων αυτά τα «λούσα» και τις «λεζάντες» ποτέ δεν μου άρεσαν και έμαθα να απλώνω τα ξερά μου μέχρι εκεί που «φθάνω».

Αλλά για την αγάπη μας την Thailand-άρα μας μην μου τους αγριεύεις γιατι δώσε βάση τι Mujahideen brothers έχουμε να κάνουμε (όχι οι Thais που είναι ωραίοι άνθρωποι).
Τελικά θα το κάνουν μην αυταπατάστε μετα τον κορονοϊό Sars covid-19 και για λόγους υγείας ,εγκληματικότητας ,τρομοκρατίας κλπ.
Παράδειγμα πάω να κλείσω Hotel και λόγω κορονοϊόυ  Sars covid-19 θα βάλουν ένα οριο guests ενοίκων και η σελίδα του ξενοδοχείου θα μου βγάλει να κάνω sign -in με Android κλπ διάφορα smartphones λειτουργικά συστήματα.
Με απλά λόγια το register θα μου λέει (με κάποια εφαρμογή) να κάνω scanning εναν QR code με την συσκευή μου.
Αφού το σκανάρω θα μου ανοίγει καρτέλα να κάνω sign -in ειτε τηλεφωνικά ειτε με υπολογιστή ονοματεπώνυμο ,αριθμό κινητού τηλεφώνου ,e-mail ,όροφο ξενοδοχείου και αριθμό δωματίου από μια γκάμα τιμών.
Όλες οι ηλεκτρονικές κινήσεις μου θα καταγράφονται από το λειτουργικό της επιχείρησης κλπ. και στο τέλος το «καλό» είναι θα μου κάνει κρυπτογραφημένη σύνδεση με το Υπουργείο Υγείας αν ειμαι «επικίνδυνος» με κορονοϊό Sars covid-19 ,εμβολιασμένος αν φοράω φίμωτρο κλπ
Η επιχείρηση φυσικά δεν θα μπορεί να παραβιάζει τα προσωπικά αυτά δεδομένα μου ενώ οι ηλεκτρονικές κινήσεις μου θα «σβήνονται» παράδειγμα μετα απο ένα (1) μήνα.
Τα ιδια θα γίνονται και για τα gastro -εστιατόρια ,club ,pub, αεροπορικά etc. οπου απλά η επιλογή θα είναι σε τι θέση να βάλω τον πωπό μου ,παράθυρο ,μέσα -εξω διαδρόμους κλπ
Με απλούστερα λόγια προκειμένου να αγοράσουμε το οτιδήποτε θα έχουμε μια ποικιλία ticket providers εφαρμογές είτε αφορά τράπεζες ,ξενοδοχεία -αεροπορικά -gastro – pubs -clubs – μπακάλικα ,μουσική ,γυμναστήρια κλπ.
Αν σας φαίνονται όνειρα θερινής νυκτός σας πληροφορώ ότι Europa ηδη έχουν κάνει registration πάνω από 800,000 επιχειρήσεις με τρέχον τζίρο στα €32,000,000 και ……έπεται συνέχεια…….και είμαστε στην αρχή ακόμα…….trial period….!

Πηγή:
https://www.wien-ticket.at/en/home

Αφού το κεφάλι των περισσοτέρων σήμερα εχει shit -ά μέσα και δεν μπορούν να σκεφθούν τα απλά πράγματα.
Ο λωποδύτης σήμερα έρχεται σου ζητάει €10 και στα ξανά-επιστρέφει ενώ μετα σου ζητάει €20 και στα ξαναδίνει μετα από 2-3 ημέρες …..τα ίδια σου ζητάει  €100 και στα δίνει.
Μετα σου ζητάει €5,000 και «τσίου» μην τον είδατε τον Παναγή! ;)

Τα «χαρτιά» ρε παιδί μου είναι «βρώμικα» να μην κολλήσουμε «μικρόβια» και «τέτοια» ……!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Tz9XZ5pIGYo




Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 07, 2020, 11:41:46 πμ »
Το Υπουργείο Τουρισμού  Tourism Authority of Thailand (TAT), Yutthasak Supasorn ανακόινωσε οτι τα δύο πρώτα groups Κινέζων και Σκανδιναβών τουριστών θα αφιχθούν περιπου στα μέσα Οκτωβρίου.
Ο αριθμος των αφίξεων σε καμμία περίπτωση δεν θα παραβιαστεί οπως αρχικά ανακοινώθηκε ανερχόμενοι σε 300 τουρίστες /εβδομάδα δηλαδή 1,200 τουρίστες τον μήνα.

Πηγη:
Two Groups of Tourists to Arrive in Thailand This Month
https://tna.mcot.net/english-news/line-today-english-news-555623

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος YanniF

  • ***
  • Μηνύματα: 442
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • iOS 10.3.4 iOS 10.3.4
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 07, 2020, 18:16:36 μμ »
Η πτήση της ειδικής τουριστικής βίζας προς το Πουκέτ καθυστέρησε, οι τουρίστες θα φτάσουν μετά το φεστιβάλ χορτοφάγων

Οι πρώτοι τουρίστες της χώρας που έφτασαν από το κλείσιμο των συνόρων του Απριλίου δεν φθάνουν αύριο όπως αναμενόταν αρχικά. Ο κυβερνήτης του Πουκέτ λέει τώρα ότι θα φτάσουν μετά το ετήσιο φεστιβάλ χορτοφάγων του νησιού που θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 25 Οκτωβρίου. Δεν έχει διευκρινίσει πότε ζήτησε την καθυστέρηση για ξένους τουρίστες να αρχίσουν να επιστρέφουν στο Πουκέτ και δεν έχει επιβεβαιώστε ακριβώς πότε αναμένονται οι πρώτοι τουρίστες, εκτός από το ότι θα είναι μετά τις 25 Οκτωβρίου.

Η πρώτη ομάδα ξένων που έφτασαν στη νέα ειδική τουριστική βίζα αναμένεται να πετάξει από την Κίνα με ναυλωμένη πτήση AirAsia και να φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ αύριο. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Facebook, ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew δήλωσε ότι η απόφαση να καθυστερήσει την πτήση οφείλεται στους φόβους των ντόπιων ότι οι τουρίστες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένα δεύτερο κύμα μολύνσεων Covid-19.

«Έχω ήδη ζητήσει από τους ξένους να φτάσουν μετά το τέλος του Φεστιβάλ για Χορτοφάγους… Η απόφαση ελήφθη για να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο άνετα (με τους τουρίστες που φθάνουν.)»

Πολλοί έχουν επίσης επικρίνει την απόφαση του κυβερνήτη να επιτρέψει το φεστιβάλ χορτοφάγων να πραγματοποιηθεί αυτό το μήνα. Το φεστιβάλ, πιο γνωστό για τις πράξεις αυτο-ακρωτηριασμού από το χορτοφαγικό φαγητό του, θα πρέπει να ακολουθήσει «νέα κανονικά» πρωτόκολλα. Τα «τραγούδια mah», τα οποία διοχετεύουν πνεύματα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και συχνά ασκούν αυτοακρωτηριασμό, θα ταξιδεύουν σε οχήματα κατά τη διάρκεια των περιουσιών του δρόμου και θα επιβάλλεται ο έλεγχος του πλήθους. Ορισμένες από τις κύριες τελετές, καθώς και πράξεις όπως το περπάτημα στη φωτιά, απαγορεύονται.

«Πολλοί Ταϊλανδοί από άλλες επαρχίες θα έρθουν στο φεστιβάλ και υπήρχαν ανησυχίες ότι ξένοι που έρχονται να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ μπορεί να φέρουν τον ιό στο Πουκέτ… Ευχαριστώ τους ιερούς του Πουκέτ για τις προσπάθειές τους να συμμορφωθούν με τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας της υγείας. Η απόφαση για το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι το φεστιβάλ επανεξετάστηκε ξανά και ξανά. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να σκεφτούμε (εάν θα γίνει ή όχι) το Φεστιβάλ Χορτοφάγων φέτος, αλλά θα προχωρήσει γιατί είναι μέρος των παραδόσεων του Πουκέτ. "

ΠΗΓΗ: Ειδήσεις του Πουκέτ
Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 07, 2020, 21:54:34 μμ »
YanniF sorry που σε ¨καπελώνω" αλλά τώρα ανοιξα mail και ειδατην ανάρτηση.

...

Άσχετο με την «αγάπη μας» την Thailand-άρα αλλά το αναρτώ να πάρουν παραδείγματα τόσο ο Υπουργός Τουρισμού της Thailand όσο και ο «δικός μας» Χάρης Θεοχάρης.
Τόσα έχουν γράψει λίαν εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι όσο και στο forum άνθρωποι που «ζουν» στην Thailand και να είναι καλά που μας ενημερώνουν.
Είναι γνωστό πλέον ότι ο κοροϊδοιός Sars covid-19 ξεκίνησε από την Wuhan πρωτεύουσα της Μητροπολιτικής περιοχής Hubei και εξαπλώθηκε μετα σε ολον τον πλανήτη οπου «κόλλησαν»  από τον Πρόεδρο Trump μέχρι το αφεντικό άτυπη Πρόεδρος της Europa Merkel ,ο Βρετανός Πρωθυπουργός Boris κα μετα αλλοι Πρωθυπουργοί (Ουγγαρίας κλπ).
Μαθήματα οικονομίας από την Κίνα πώς ο εσωτερικός και εξωτερικός Charter τουρισμός κυριολεκτικά σώζει την οικονομία κάθε τόπου……….
Τεράστια αυξηση εσωτερικού -εξωτερικού τουρισμού στην πρωτεύουσα ……Wuhan (China)

Από τότε που ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις προώθησης του τουρισμού στην επαρχία, πάνω από 380 τουριστικά αξιοθέατα στο Hubei έχουν δεχθεί πάνω από 24,2 εκατομμύρια τουρίστες το διάστημα από τ8 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, με το συνολικό εισόδημα να υπερβαίνει τα 2,09 billion yuan.
Wuhan celebrates China's National Day with creative flash mob


https://www.youtube.com/watch?v=Ok4j_0qCwpw

Η επαρχία Wuhan προσέλαβε 1.348 εθελοντές για την παροχή τουριστικών συμβουλών και άλλων υπηρεσιών των τουριστών.
Η Κίνα γιορτάζει 1η Οκτωβρίου την Εθνική της Ημέρα, η οποία συνέπεσε με το παραδοσιακό Φεστιβάλ στα μέσα του φθινοπώρου φέτος, επεκτείνοντας έτσι την εορταστική εορτή της Εθνικής Ημέρας σε οκτώ ημέρες έως τις 8 Οκτωβρίου.
Το τοπικό Υπουργείο Πολιτισμού ξεκίνησε την εκστρατεία στις 8 Αυγούστου για την ενίσχυση του τουρισμού, η επαρχιακή πρωτεύουσα έχει προσελκύσει περισσότερους από 720.000 επισκέπτες, με πολλούς να κάνουν ταξίδια με το αυτοκίνητο, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία.
Από τις 27 Σεπτεμβρίου, (382) κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα στο Hubei που συμμετείχαν στην εκστρατεία εορτασμού δέχτηκαν πάνω από (23,11) εκατομμύρια άτομα, με 219 από αυτούς να φτάνουν ή να ξεπερνούν τον τουριστικό αριθμό την ίδια περίοδο πέρυσι.
Φέτος, το Φεστιβάλ στα μέσα του φθινοπώρου, γιορτάστηκε την Πέμπτη, την ιδια περίοδο με την εορτή της Εθνικής Ημέρας, παρατείνοντας έτσι τις διακοπές σε οκτώ ημέρες έως τις 8 Οκτωβρίου.
Την πρώτη ημέρα των διακοπών, το Διεθνές Αεροδρόμιο Wuhan Tianhe είχε συνολικά (537) πτήσεις, μεταφέροντας περισσότερους από 70.000 επιβάτες, ξεπερνώντας τόσο σε αριθμό πτήσεων όσο και στον όγκο των επιβατών την περσυνή ίδια περίοδο, σύμφωνα με την Hubei Airports Group Company Co., Ltd.
Τρεις μεγάλοι σιδηροδρομικοί σταθμοί στη Wuhan υποδέχθηκαν περίπου 320.000 επιβάτες την Πέμπτη, υψηλό ρεκόρ από την επιδημία, δήλωσε ο Διευθυντής του τοπικού σταθμού.
Αντιμέτωποι με τους ολοένα και περισσότερους τουρίστες, στην Wuhan τήρησαν τις κρατήσεις στα διάφορα συστήματα κράτησης των εισιτηρίων και επέβαλλαν κλιμακωτούς χρόνους εισόδου ώστε οι επιβάτες να περνούν τον έλεγχο θερμοκρασίας φορώντας μάσκες στους χώρους συνάθροισης και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Πηγή:
https://english.cctv.com/2020/10/03/ARTIWSnjwDijMVKM00cblSpe201003.shtml

Ρε λαμόγια πάτε να μας τρελάνετε πια με τον κορονοϊό Sars covid-19 αντε «μην αρχίσω» και χαλάσω την μέρα μου τέλεια πέρασα παραλία με το «μωρό».
 ;)Αλλά είπαμε……. «Μπαμπά …. «παίζουμε»……. κορονοϊό Sars covid-19; ;)
(γεροί και σιδερένιοι να είναι οι Chinese μην τρελαθούμε κιόλας … «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»…).

China saw 97 million tourists $11.3 billion, in tourism income on October 1 National Day holiday

https://www.youtube.com/watch?v=6HZ-VhLKCic










Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

  • ***
  • Μηνύματα: 522
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 85.0.4183.121 Chrome 85.0.4183.121
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 08, 2020, 22:42:46 μμ »
Στου κουφού την πόρτα …..πάρε την πόρτα και φύγε μου φαίνεται είναι τα «εντεταλμένα όργανα» της Πολιτείας για τον τουρισμό.
Στην καλύτερη περίπτωση θα ακούσουμε :
 ;)«Ά μπε, μπα μπλόν, του κείθε μπλόν, - ά μπε μπα μπλόν του κείθε μπλόν, μπλήν-μπλόν»
;)

 :)Προς τα Υπουργεία Τουρισμού Ελλάδος και Thailand :)

Οι Κινέζοι από την 1 Οκτωβρίου γιορτάζουν φέτος την επονομαζόμενη σαν Golden week όπου φέτος την ίδια εβδομάδα συνέπεσε ο εορτασμός της National Day όπως και αύριο το Festival Mid Autum.
Kατα την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων αναμένονται να μετακινηθούν με όλα τα μέσα 550 εκατ. εσωτερικός τουρισμός λόγω της Golden week holiday.

Πηγή:
What tourist attractions look like with 700 million Chinese on the move
https://qz.com/1412831/pictures-where-chinese-tourists-go-for-national-day-golden-week/

Aύριο ολοκληρώνεται ο κύκλος της Golden week holiday με τον εορτασμό του Festival Mid Autum.
Πηγή:
Your Mid-Autumn Festival guide to eating mooncakes
https://qz.com/1093849/your-mid-autumn-festival-guide-to-eating-mooncakes-suzhou-style-or-double-egg-yolk/

O φετινός συνολικός αριθμός των μετακινηθέντων ανερχόμενος σε (550) εκατ λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων υπολείπετε του αριθμού προγενεστέρων χρόνων όταν ειχαν μετακινηθει (800) εκατ άνθρωποι τόσο την Εθνική ημέρα όπως και του Festival Mid Autum.
Πηγή:
China’s ‘golden week’ loses some of its shine as consumers show reluctance to spend amid US trade war
https://www.scmp.com/economy/china-economy/article/3031965/chinas-golden-week-loses-some-its-shine-consumers-show

Ωστόσο τα επίσημα στοιχεία της αεροπλοΐας μας αναφέρουν ότι ο τουρισμός δεν πρόκειται να ανακάμψει τουλάχιστον εως το 2024.
Πηγή:

Recovery Delayed as International Travel Remains Locked Down
https://www.iata.org/en/pressroom/pr/2020-07-28-02/

Mε απλά λόγια οσο υπάρχει το  ;)«φίμωτρο» ;) στον κόσμο τότε ο άλλος /άλλη και λόγω επιβίωσης «μαζεύεται» για πιθανό new lockdown period ανα Χώρα.
(ειμαι της άποψης δεν θα υπάρξει τελικά total lockdown «μην αγριέψει» ο κόσμος μολονότι οι Κυβερνήσεις το θέλουν να επιβληθεί και θα υπάρχουν local lockdowns περιοχών).
Πηγή:
Europe lockdown: New coronavirus rules country-by-country
https://www.bbc.com/news/explainers-53640249

Σύμφωνα με το Qunar.com Κινέζικο τα bookings (αεροπορικά κλπ) από τις 14 Σεπτ που αρχισαν οι εορταστικές εκδηλώσει National Holiday οι κρατήσεις ξεπέρασαν κατά πολλή τον αριθμό κρατήσεων της περσυνής χρονιάς ενώ των ξενοδοχειακών Μονάδων αυξήθηκαν κατά 20%.
Πηγή: (είναι στην Κινέζικη γλώσσα)
http://finance.people.com.cn/BIG5/n1/2020/0917/c1004-31864629.html

O συνολικός αριθμός των πτήσεων ανήλθε σε 15 εκατ το τρέχον ετος μια αύξηση κατά 10% συγκριτικά με το προηγούμενο.

Πηγή:
Golden week: record number of Chinese travellers planning domestic trips tempted by cheap airline fares, overseas curbs
The total number of domestic flight trips made between October 1 and 8 will reach more than 15 million, a 10 per cent jump from last year, according to Qunar
Airfares remain 10 per cent lower than that in 2019, helping to stimulate travel demand but could hit airlines’ bottom line, say experts
https://www.scmp.com/business/china-business/article/3102133/golden-week-record-number-chinese-travellers-planning

O αριθμός κρατήσεων booking of Golden week αυξήθηκε κατά 50% από το προηγούμενο έτος σύμφωνα με το Alibaba-backed booking platform Fliggy.

Πηγή:
Sick of staying home: China expects a Golden Week tourism rebound
https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-china-travel-idUSKBN26J001

Στην τεράστια πόλη Hangzhou στους αυτοκινητόδρομους οι πολίτες σταμάτησαν να δείχνουν την ειδική κάρτα υγείας τους όπως ανακοινώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Πηγή:
This evening, Hangzhou Metro and Hangzhou Public Transport officially announced the cancellation of health code inspection measures.
https://s.weibo.com/weibo?q=%23%E6%9D%AD%E5%B7%9E%E5%9C%B0%E9%93%81%E5%85%AC%E4%BA%A4%E5%8F%96%E6%B6%88%E6%9F%A5%E9%AA%8C%E5%81%A5%E5%BA%B7%E7%A0%81%23

Σύμφωνα με το China’s State Administration of Foreign Exchange οι Κινέζοι δαπάνησαν το 2019 στα 128 δις.
Πηγή:
Chinese tourists spend $128 b overseas in H1: Report
https://www.chinadaily.com.cn/a/201910/06/WS5d99285ea310cf3e3556ede8.html


Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία οι Κινέζοι αρέσκονται κάθε χρόνο στα ταξίδια και οι κατεξοχήν Χώρες υποδοχής που επωφελούνται τα μέγιστα είναι η Thailand -Japan -Vietnam και ακολουθούν οι Russia -Indonesia -Singapore -U.S.A -Italy -Phillipines -Turkey ενώ τελευταία η δημοφιλία και άλλων Κρατών προστίθενται στους τουριστικούς προορισμούς όπως : Myanmar, Philippines, Switzerland, Austria and the Czech Republic
Στην Thailand η κατά κεφαλή δαπάνη ανέρχεται στα 4,620 yuan per person (€578) ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι μόνο στην Myanmar η αύξηση των Κινέζων άγγιξε το 435% το τρέχον έτος


Πηγή: (εχει παρα πολύ καλά στοιχεία το link για οσους εργάζεσται στον τουρισμό και σας το συνιστώ να το διαβάσετε).
Πηγή:
https://news.cgtn.com/news/2019-10-09/Data-reveals-tourism-boom-during-National-Day-holiday-KCJH7Hnupy/index.html

Σύμφωνα με επίσημα πρόσφατα στοιχεία οι φτωχότεροι Κινέζοι κέρδισαν κατά μέσο όρο 50,000 yuan ($7,339) κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους και υπόψιν ανήκουν στην κατηγορία που ο κοροϊδοιός Sars covid-19 «κτύπησε» περισσότερο.

Πηγή:
https://chfs.swufe.edu.cn/thinktank/resultsreport.html?id=2429


« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 08, 2020, 23:00:35 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος YanniF

  • ***
  • Μηνύματα: 442
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Android 11 Android 11
  • Browser:
  • Chrome 83.0.4103.106 Chrome 83.0.4103.106
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 20, 2021, 07:07:50 πμ »
Εάν πετάτε στο Πουκέτ, θα χρειαστείτε πιστοποιητικό απόδειξης ότι έχετε κάνει και τις δύο δόσεις εγκεκριμένου εμβολίου Covid-19, πιστοποιητικό αρνητικού PCR Covid-19 test όχι άνω των 72 ωρών ή θα έχετε να κάνετε ένα Rapid Covid Test με κόστος 300 μπατ στο αεροδρόμιο. Στην τελευταία περίπτωση αν έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Rapid Covid Test, θα περάσετε τις διακοπές σας στο νοσοκομείο...


Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος YanniF

  • ***
  • Μηνύματα: 442
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Android 11 Android 11
  • Browser:
  • Chrome 87.0.4280.141 Chrome 87.0.4280.141
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 24, 2021, 11:10:54 πμ »
PHUKET SANDBOX

Οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες (που έχουν λάβει το εμβόλιο περισσότερες από 14 ημέρες, λιγότερο από 1 έτος πριν από την άφιξη) από χώρες χαμηλού / μεσαίου κινδύνου θα μπορούν να εισέλθουν στο Πουκέτ χωρίς καραντίνα. Για παιδιά κάτω των 12 ετών που ταξιδεύουν με τους γονείς τους, δεν χρειάζεται να παρουσιάσουν πιστοποιητικό εμβολίου κατά την άφιξη Για εφήβους ηλικίας μεταξύ 12 και 18 ετών, θα πρέπει να υποβληθούν σε γρήγορο τεστ αντιγόνου κατά την άφιξή τους στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ με δικά τους έξοδα.

Κατά την άφιξή σας στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, η μετανάστευση θα ελέγξει τα έγγραφά σας και την εγκυρότητα του πιστοποιητικού εμβολίου COVID 19. Επιπλέον, πρέπει να κατεβάσετε και να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά Thailand Plus. Αφού ολοκληρώσετε αυτό το βήμα στη μετανάστευση, μπορείτε να μεταφερθείτε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας. Αυτή η μεταφορά πρέπει να πραγματοποιηθεί από εγκεκριμένο από τον SHA Tour / Bus Operator. (Ο Trunk ήταν ένας από τους πρώτους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Ταϊλάνδης που έχουν εγκριθεί από την SHA)

Δραστηριότητες και αξιοθέατα κατά τη διάρκεια της διαμονής:  Οι επισκέπτες επιτρέπεται να κάνουν δραστηριότητες και περιηγήσεις μόνο με έναν χειριστή πιστοποιημένης εκδρομής SHA. (Όλες οι εκδρομές πρέπει να γίνονται στο νησί του Πουκέτ). Όταν ταξιδεύετε στο Πουκέτ, οι επισκέπτες πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες που ορίζονται από το MOPH και την CCSA. (Απόσταση - Φθορά μάσκας - Πλύσιμο χεριών - Δοκιμές - Thailand Plus) Όλοι οι Επισκέπτες θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ RT-PCR την Ημέρα 5 και εάν το τεστ είναι θετικό, θα μεταφερθούν αμέσως σε νοσοκομείο. Εάν το τεστ είναι αρνητικό, μπορούν να επισκεφθούν άλλα νησιά γύρω από το Πουκέτ σε μια μονοήμερη περιοδεία (Η εκδρομή πρέπει να πραγματοποιείται από πιστοποιημένο χειριστή περιοδείας SHA). Αυτά τα νησιά είναι: Νησιά Phi Phi - Koh Yao - Phang Nga bay.

Απαιτήσεις κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή:  Οι αφίξεις πρέπει να ενημερώνουν καθημερινά την εφαρμογή για κινητά Thailand Plus. Το ξενοδοχείο πρέπει να αναφέρει τα ονόματα των επισκεπτών στη μετανάστευση κατά τη διάρκεια της διαμονής των επισκεπτών. Οι επισκέπτες πρέπει να μείνουν τουλάχιστον 7 ημέρες στο Πουκέτ πριν ταξιδέψουν σε οποιαδήποτε άλλη επαρχία της χώρας. Θα πρέπει να κάνουν μια δοκιμή RT PCR 72 ώρες πριν από την αναχώρηση. Επιπλέον, πρέπει να παρουσιάσουν το πιστοποιητικό αποτελεσμάτων στο σημείο ελέγχου στον επόμενο προορισμό. Επιτρέπεται στους τουρίστες να μείνουν λιγότερο από 7 ημέρες στο Πουκέτ και να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται να ταξιδέψουν σε άλλη επαρχία της Ταϊλάνδης πριν ολοκληρώσουν 7 ημέρες στο Πουκέτ.
Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος YanniF

  • ***
  • Μηνύματα: 442
  • Φύλο: Άντρας
  • OS:
  • Android 11 Android 11
  • Browser:
  • Chrome 87.0.4280.141 Chrome 87.0.4280.141
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #28 στις: Ιούνιος 05, 2021, 19:10:28 μμ »
PHUKET ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και δυστυχώς, όχι καλή.

Το sandbox του Πουκέτ θα είναι 14 νύχτες και όχι 7.
Απαιτούνται 2 x Covid PCR test την ημέρα 6 και την ημέρα 12.
Κατά την άφιξη μπορείτε να μετακινηθείτε ελεύθερα στο νησί αλλά δεν μπορείτε να ταξιδέψετε πουθενά αλλού στην Ταϊλάνδη πριν ολοκληρωθούν οι 14 νύχτες.
Η λίστα χωρών δεν είναι πλήρης.
Η διέλευση από το αεροδρόμιο BKK βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Δεν ξέρω πότε θα ολοκληρωθεί.
Οι ταξιδιώτες εσωτερικού πρέπει να ακολουθούν τους ενημερωμένους κανόνες εισόδου στο Πουκέτ. Αυτά μπορεί να αλλάξουν τις επόμενες ημέρες.
Τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν ή να κάνουν τεστ.
Τα παιδιά 6+ πρέπει να δοκιμαστούν κατά την άφιξη.


Life is too short to be living somebody else's dream

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

  • ************
  • Γενικός συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 11003
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • OS:
  • Android 11 Android 11
  • Browser:
  • Firefox 89.0 Firefox 89.0
    • Thailand
Απ: Πούκετ - επικαιρότητα
« Απάντηση #29 στις: Ιούνιος 15, 2021, 17:39:11 μμ »
Tο πρόγραμμα Phuket Sandbox που θα ανοίξει ξανά το νησί σε εμβολιασμένους ταξιδιώτες χωρίς καραντίνα έχει λάβει έγκριση υπό όρους από την Εθνική Επιτροπή Μεταδοτικών Νόσων (NCDC).

Ο Anutin Charnvirakul, αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός δημόσιας υγείας, δήλωσε ότι οι εμβολιασμένοι τουρίστες πρέπει να φτάσουν από χώρες όπου το ποσοστό μόλυνσης είναι μέτριο ή χαμηλό ή όπου η κατάσταση Covid-19 είναι υπό έλεγχο.


Οι τουρίστες πρέπει να εμβολιαστούν πλήρως τουλάχιστον 14 ημέρες πριν ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη και το εμβόλιο που έλαβαν πρέπει να εγκριθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Θα πρέπει να λάβουν πιστοποιητικό με αρνητικό αποτέλεσμα Covid που εκδίδεται εντός 72 ωρών από την άφιξή τους στη χώρα, πρόσθεσε.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επανέναρξη, οι πλήρεις λεπτομέρειες του προγράμματος θα οριστικοποιηθούν από το Κέντρο Διοίκησης Κατάστασης Covid-19 (CCSA) την Παρασκευή.

Το πρόγραμμα Phuket Sandbox είναι το πρώτο βήμα για το άνοιγμα της Ταϊλάνδης για εμβολιασμένους ταξιδιώτες. Εάν αποδειχθεί αποτελεσματικό, το ίδιο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε άλλες επαρχίες όπως η Pattaya και το Koh Samui.